09 Apr

Roeitrainer voor een Total Body Workout

roeitrainer tunturiOm het juiste trainingsprogramma te zoeken wat bij een persoon past kan best een hele opgave zijn. Om in vorm te komen betekent niet dat diegene bergen moet verzetten of klokslag een bepaalde tijd klaar moet staan om hard te gaan lopen. Een roeitrainer is een perfecte oplossing om het hele lichaam te trainen. Een geweldige manier om aan de algehele gezondheid en conditie te werken. Door de lage impact van de roeitrainer minder kans op blessures en is hij geschikt voor alle leeftijden en fitness niveaus.

Met een roeimachine bootst men het boot roeien in het water na, hiermee wordt het gehele lichaam getraind. Dit totale fitness apparaat van Fitnessapparaat.nl is perfect voor gewichtsverlies, het sterker worden van de spieropbouw en het vergroten van het uithoudingsvermogen. Met de roeitrainer werk men aan verschillende spiergroepen, waarmee zowel het boven- als onderlichaam ontwikkelt wordt. Dit apparaat zorgt voor een serieuze aërobe training waarmee het hart en de longen aan het werk gezet worden.

Thuis lekker zelf trainen wanneer het uit komt.

Lekker een workout doen op een roeitrainer is een belangrijke bijdrage voor de algehele gezondheid. Dit apparaat is een effectieve manier om de hartslag en zuurstof inname te verhogen. Het voordeel van deze aërobe oefening is gewichtsverlies en een sterker immuunsysteem. Tijdens de training komen endorfines vrij, die zorgen voor een beter humeur en een betere nachtrust. Waar men op de hometrainer zonder gebruik van armen, ongeveer 78 minuten nodig heeft, is men met de roeier af in 60 minuten. Gemiddeld verbrandt men 600 calorieën per uur op de roeitrainer.

In combinatie met een uitgebalanceerd dieet is het een ideaal trainingsapparaat om fitnessdoelen te bereiken. Voor mensen met overgewicht of lichamelijke problemen is low-impact cardio een geweldig alternatief, zeker voor diegene die niet in staat zijn oefeningen te doen met gewichten of niet instaat zijn om te gaan hardlopen. De gewrichten worden minimaal belast waardoor het zich geschikt maakt voor iedereen om te doen. Voor een betaalbare training ga je naar www.Fitnessapparaat.nl!