31 Mar

Serengeti: Tijdloos en modieus

Op zoek naar die hippe Serengeti brillen? Neem dan een kijkje op faciato.nl, ze hebben daar namelijk een divers en verrassend aanbod van Serengeti brillen in de verkoop. Met de brillen van deze maker haal je het beste als je kijk naar innovatie en technische bril elementen. Zo zijn ze de pionier als het aankomt tot photochromic technologie, polariserende lenzen en spectrale controle. Dit helpt met contrast en zicht definitie en dat is ideaal als je graag een bril draagt tijdens het rijden of vliegen.

Serengeti: legendarisch innovatief
Het merk dat in 1985 werd opgericht in Florida en sindsdien wereldwijd bekend is geworden om zijn stijlvolle trendy en kwalitatief en technologisch hoge zonnebrilcollecties. De brillen zijn gemaakt van de meest betrouwbare en innovatieve materialen in combinatie met tijdloze en verfijnde designs. Ze beschermen u ogen daarnaast uitstekend van irriterend licht en schadelijke elementen.

Het bedrijf is daarnaast ook nog eens de officiƫle sponsor van het Aston Martin Jota sportteam. En dat is niet slecht voor een bedrijf dat zich oorspronkelijk wou richten op de productie van hoge kwaliteit autoruiten. Maar na verschillende succesvolle en inzichtgevende marktproeven kwamen ze toch tot het besluit de een collectie zonnebrillen op de markt te brengen.

Hun voornaamste focus bij hun modieuze zonnebrillen is oogbescherming. Zo maken ze gebruik van de innovatieve meekleurende technologie die snel de licht variaties opvangt en zo de ogen optimaal beschermd. Ook verschillende verschillende bekende personen zijn gespot met Serengeti brillen. Denk bijvoorbeeld aan Val Kilmer, Jack Nicholson, Patrick Dempsey en zelfs paus Benedictus XVI. Dus, waar wacht je nog op? Neem een kijkje bij faciato.nl en ga voor die hippe en stijlvolle Serengeti brillen!