01 Apr

Maak een outfit met Vince

Vince Kleding

Het kledingmerk Vince uit de zonnige Amerikaanse staat Californiƫ is sinds 2002 druk bezig de wereld te veroveren met kledingcollecties getypeerd als luxe essentials. Een van de belangrijkste uitgangspunten van elk Vince ontwerp is dat de kleding zo lekker zit dat je het altijd wel wilt dragen. Een belangrijke manier om dit waar te maken zijn de kwalitatief hoogstaande materialen waarbij de hoogwaardige basismaterialen katoen, wol en cashmier worden aangevuld met ontwerpen in zijde, satijn, faux-fur en leer. De hoogwaardige productie en afwerking zorgen ervoor dat als je er dan ook echt zo verslingerd aan raakt als Vince beoogt, de stukken jaren mee kunnen gaan. In Nederland heeft Vince helaas geen eigen winkels, maar is wel beschikbaar bij verschillende kwaliteitswinkels zoals de winkels van Pauw en via de Pauw.com website.

Combineer met Vince voor een onvergetelijke outfit

Er is een belangrijk voordeel dat voortkomt uit de beschikbaarheid van Vince in multi-brand stores als Pauw. Elk kledingstuk van Vince is prachtig en comfortabel, maar de kledingstukken zijn in de regel niet opvallend en maken geen statement. De collecties zijn steevast geĆÆnspireerd door de kleuren van het Californische landschap en de vaak monochrome stukken zorgen er inderdaad voor dat je er zo mee in de achtergrond zou kunnen verdwijnen als je jezelf er exclusief in zou hullen. Het combineren van de luxe en comfortabele essentials van Vince met meer opvallende kleuren en patronen van andere collecties maakt uiteindelijk de outfit die voor drager en omgeving even onvergetelijk zal zijn. Vince vormt dan de met de kleuren van het Californische landschap de ontspannen en comfortable achtergrond voor het statement piece van een andere collectie dat jou dan definitief neerzet als een van de beroemde inwoners van het landschap van de Golden State.

Neem snel een kijkje in de collectie op Pauw.com om te zien wat Vince kan betekenen voor jouw eigen collectie en outfits.