02 Apr

Review Holland Immocenter

Makelaar Review

Een paar weken geleden heb ik met de hulp van hollandimmocenter.com een woning in Duitsland in het grensgebied met Nederland gekocht. Het was een idee waar ik altijd wel wat mee gespeeld heb, maar dat ik toch nooit helemaal serieus nam. Dat tot ik op de leeftijd kwam om een huis te kopen en me stevig ging inlezen in de vele voordelen van wonen in Duitsland. De woningen zijn er goedkoper, de gezondheidszorg is er beter en ook het onderwijs is er van een hoog niveau. Niet dat ik al kinderen heb, maar mochten ze er ooit komen is dat wel fijn meegenomen. 

De voorbije twee jaar ben ik op eigen houtje op zoek gegaan naar mijn droomhuis aan de Duitse kant van de grens. Een zoektocht die eerlijk gezegd bitter weinig opleverde. Altijd bleek er wel een probleem te zijn dat ik nou weer net over het hoofd had gezien. Na lang twijfelen en dralen besloot ik dan toch maar om professionele hulp in te schakelen. Zo kwam ik terecht bij hollandimmocenter.com. Na een kort intakegesprek gingen ze meteen voor mij aan de slag. Ik kreeg ook gelijk een waslijst aan informatie mee over woningen kopen in Duitsland en wonen in Duitsland zelf. 

Bovendien kon ik op elk mogelijk moment met elke mogelijke vraag bij de makelaars van Holland Immocenter terecht. Een service die ook echt wel nodig is bij het kopen van een huis in Duitsland. Ik kan je immers op een briefje geven dat de Duitse huizenmarkt behoorlijk ingewikkeld in elkaar zit. Als je niet stipt al het papierwerk en alle regeltjes opvolgt kan je voor een onaangename verrassing komen te staan. Iets wat bij mij niet van toepassing was. Holland Immocenter regelde al mijn papierwerk, stond me bij in de zoektocht en zorgde ervoor dat ik zelf echt helemaal nieets moest doen. 

Wat mij betreft is Holland Immocenter dan ook een aanrader van formaat. Ze bieden zelf heel wat knappe en goed geprijsde woningen in Duitsland aan en nemen al het werk uit jouw handen. Zo kan je zelf tijd investeren in wat echt belangrijk is: jouw huis en niet de papierwinkel die erbij komt kijken.