23 Jun

Superblij met mijn industriële hanglampen van Loftlamp!

Ik heb een mooie hanglamp gekocht van Loftlamp.nl en ik ben er superblij mee! Ik was al een hele tijd op zoek naar verlichting in mijn huis en toen ik bij Loftlamp uitkwam, had ik al meteen het gevoel dat ik hier zou slagen. Mijn huis heeft namelijk ook een industriële loft-stijl, dus de naam van deze webshop past dus al meteen goed bij mijn interieur. Wel vond ik het assortiment erg overweldigend, gezien het aanbod heel groot is: ik kon kiezen uit ruim 400 soorten hanglampen. Toen ik zag dat je ook je eigen hanglampen-combinatie kon samenstellen, ben ik voor Create Your Own 4 gegaan. Het speelse effect met verschillende hoogtes, vormen en kleuren spreken mij enorm aan!

Mixen en matchen: je eigen unieke hanglamp!

De Create Your Own 4 bestaat eigenlijk uit negen hanglampen die samen aan een plafondplaat naar keuze zitten. Ik heb voor een zwarte plafondplaat gekozen omdat ik ook zwarte stalen deuren heb, dus dan kan ik de boel op deze manier een beetje matchen. Vervolgens had ik de keuze uit de stolpen: je kiest uit acht verschillende vormen in maar liefst drie kleuren (Amber, Fume, Zilver), dus in totaal heb je 24 keuzes. Ik had veel plezier in het mixen en matchen van de stolpen. Ik wilde verschillende hebben, maar het geheel moest toch goed bij elkaar passen. Na lang nadenken ben ik voor twee grote amberkleurige hanglampen gegaan en heb ik voor de overige zeven fume gekozen. Hier zitten onder andere eentje in een diamantvorm en in een ronde vorm bij.

Sfeervol licht

Ik denk dat mijn hanglamp-combinatie zeer geslaagd is. Hij hangt nu boven mijn grote eettafel en het geeft sfeervolle verlichting in de ruimte. Ik heb een dimmer en daarmee kan ik de lampen zo fel of zo zacht zetten als ik wil. Zo creëer ik dus iedere keer weer een andere setting. Bijvoorbeeld bij het avondeten zet ik het licht zachter, terwijl ik het licht bij een spelletjesavond iets feller zet. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor de combinatie tussen de kleuren amber en fume, want mijn interieur is ook een mix van meerdere kleuren. Ik heb de hanglampen ook zo gehangen dat ze verschillende hoogtes hebben, dus dat geeft een grappig effect en maakt het net wat spannender.

Nu wil ik mijn hele huis vol met hanglampen hangen!

Ik ben zo tevreden over mijn Create Your Own 4 hanglampen van Loftlamp.nl dat ik erover zit te denken om ook voor de andere ruimtes in mijn huis nieuwe lampen aan te schaffen. Ik vind de kwaliteit en het uiterlijk van de lampen namelijk heel goed. In de keuken kan ik boven het kookeiland en bar wel nieuwe verlichting gebruiken en ik denk dat ik voor dezelfde stijl industriële hanglampen ga. Een stuk of vier exemplaren lijken me perfect. Gelukkig kun je de hanglampen ook gewoon los kopen en hoef je ze niet meteen in een set inclusief plafondstuk aan te schaffen. Dit raad ik dan ook aan om te doen als je nog twijfelt over de hanglampen van Loftlamp: probeer er eentje uit in een kleine ruimte en als je tevreden bent, dan kun je het nog altijd uitbreiden en meerdere stolpen kopen of misschien zelfs een plafondstuk!