16 May

Unpatterned Olive hanglamp

Een hanglamp is een onderdeel van het interieur. Het is zeker een onmisbaar onderdeel binnen het interieur omdat het een aantal belangrijke functies heeft. Zo is een lamp een echte sfeermaker Door te kiezen voor een goede en geschikte lamp, kan de sfeer van een kamer al gelijk veranderd word. Daarnaast zorgt een lamp ook voor onmisbaar licht. Licht heb je nodig om goed te kunnen zien. Een andere belangrijke functie is dat het een bepaalde kamer aankleedt. Daarom zijn er genoeg stijlvolle lampen te koop die deze aankleding verzorgen. Een van de stijlvolste lampen die je kan vinden is deze Unpatterned Olive. Kenmerkend voor deze lamp is de kristalglazen bol. De lamp is door Hadeland geheel met de hand gemaakt en zelfs het glas is met de mond geblazen.

Als je kijkt naar de verdere collectie van het merk Haldeland, dan merk je dat er steeds meer details verwerkt zijn in de lampen. Dat is bij deze bollamp anders. Deze lamp is het begin geweest van het succes achter het merk. De bol is vrij simpel en niet voorzien van kleine gedetailleerde patronen. Dit maakt de lamp zeker niet minder bijzonder. Misschien is het juist wel bijzonder dat het ontwerp zo minimalistisch is. Het is zeker een lamp die thuishoort in elk interieur. Doordat deze lamp zo breed inzetbaar is, is het ook een exemplaar dat graag wordt gekocht. Het is niet nodig dat er altijd wordt gekozen voor heel veel details, als je het met minimalisme en unieke ontwerpen ook kunt doen.

De eigenschappen van de hanglamp

Deze lamp is een uniek gevormde bollamp die patroonloos is. Het prachtige olijfgroene bolletje van de lamp is volledig met de mond gevormd en geblazen. Deze lamp heeft een tijdloze en moderne uitstraling en dit maakt het geschikt voor zowel een moderne woning of een klassiek ingerichte woning. Doordat de lamp tijdloos is vormgegeven, kan het makkelijk worden gecombineerd met andere patronen in het interieur. Het zal daarom altijd een goede aanvulling vormen en onmisbaar zijn in bijvoorbeeld de slaapkamer of de eetkamer.

De lamp wordt geleverd met een ronde plafondkap. Hierin bestaan verschillende keuzes, waaronder messing, zwart en metaal. Het is altijd mogelijk om hierin een voorkeur aan te geven. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om andere voorkeuren aan te geven die van toepassing zijn op de lamp. Er zal altijd worden gekeken naar demogelijkheden die er zijn om deze wensen in de lamp te verwerken.

Mijn ervaring met de Unpatterned Olive

Het klinkt misschien heel gek, maar ik ben een liefhebber van lampen. Het zijn niet alleen nuttige onderdelen binnen het interieur, maar ook maken ze het interieur helemaal af. Daarom is het voor mij een uitdaging om altijd op zoek te gaan naar een mooie lamp die goed past binnen het interieur van mijn woning. Ik heb aardig wat kamers in de woning en ik was op zoek naar een lamp voor in de leeskamer. Ik stuitte op deze bollamp en ik was meteen verkocht. Wat me erg aantrok was de vormgeving van de lamp en de kleur. Ik vond het erg praktisch ophangen ook, omdat de lamp was voorzien van een 3 meter lange kabel die ik makkelijk in kon korten. Wat me daarnaast opviel, is dat de lamp goed gecombineerd kon worden met alle accessoires in mijn kamer. Ik ben er gek op!