08 Jan

Van trouwboeket naar volledige styling

Na een lange zoektocht naar een uniek trouwboeket kwam ik op de website van bloemist ‘Bloom en Shoots’ terecht. Een hele fijne overzichtelijke website, de rust die het uitstraalde en de mooie voorbeeldfoto’s wisten mij enthousiast te maken. Ook was het duidelijk omschreven. Het trok mijn aandacht en de keuze voor wie mijn trouwboeket zou mogen maken was daardoor snel gemaakt. Zodoende nam ik contact op met Margriet voor de mogelijkheden en opties. Ik wilde namelijk een trouwboeket met pioenrozen. Zelf houd ik ontzettend veel van bloemen en pioenrozen, dus een boeket was een belangrijk onderdeel voor mij. Ik ben zelf erg perfectionistisch en naar mijn idee veeleisend, het moet perfect. Margriet luisterde goed naar mijn wensen en gaf waar nodig tips en advies. Het contact verliep heel prettig, niks was Margriet teveel gevraagd. Ze hield mij ook goed op de hoogte over alles.

Voor de trouwauto konden we ook een passend bloemstuk laten maken en ook dat hebben we aan Margriet overgelaten met als resultaat een prachtig bloemstuk, passend bij de auto. Eigenlijk wilden we niet een bepaalde styling en was het plan om het simpel te houden, maar omdat ik door Margriet haar website enthousiast was geworden, wilde ik ook op de plek van de buitenceremonie allemaal bloemstukken aan de stoelen en zijkant. Ook dat hebben we laten doen door Margriet. We hebben als het ware de complete styling van de dag gericht op bloemen door Margriet laten doen en ik kan haar bij iedereen aanbevelen. Ze is op de achtergrond druk aan het werk, je merkt haar bijna niet, maar toch is het alsof je een vriendin bij je hebt door haar lieve persoonlijkheid. Op de dag zelf checkt ze af en toe of alles naar wens is en of er nog iets anders moet, ze staat open voor feedback en niks is haar teveel. Ze is heel erg betrokken en wil het beste voor je, dat heb ik als erg fijn ervaren.

Voor alle getuigen heb ik na de bruiloft ook nog een mooi bloemenstuk laten samenstellen en liet dit volledig aan Margriet over. Ik ben haar ontzettend dankbaar. De kwaliteit van de bloemstukken is ontzettend goed en je ziet dat er heel veel liefde en passie in de boeketten is gestoken. De prijs-kwaliteit is het zeker meer dan waard. In de toekomst ga ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Margriet, omdat ik erg tevreden ben. Margriet, ontzettend bedankt, ik ben je heel erg dankbaar!