03 Jan

Spotify plaat met jouw favoriete album

We hebben allemaal wel die ene Spotify plaat waar we instant gelukkig van worden of dat ene nummer waarvan we steeds de tranen in de ogen krijgen. We kennen allemaal wel een plaatje dat ons spontaan aan het dansen brengt of een liedje dat ons volledig tot rust kan brengen na een drukke dag. Muziek kan subtiele maar ook heftige emoties oproepen. Muziek kan ons terugwerpen in de tijd en ons vergeten momenten weer doen herinneren. Soms maken deze herinneringen ons gelukkig maar soms maken ze ons ook droevig maar tegelijk hoopvol.

Spotify plaat brengt samen

Muziek kan mensen samenbrengen. Elk koppel heeft zo wel zijn eigen Spotify plaat, gespeeld tijdens de eerste ontmoeting, bij de eerste slow of bij de eerste kus. Bij het horen van dat liedje, flakkert de liefde sowieso weer helemaal op. Dat eigen liedje wordt dan ook vaak gekozen als openingsdans bij een huwelijk of bij een jubileum. Muziek doet ook stilstaan bij mensen die er niet meer zijn. Bij elk overlijden kunnen de nabestaanden meestal zo wel vertellen welke nummers de overledene voor zijn of haar begrafenis zou hebben gekozen. Telkens we deze nummers horen, denken we terug aan de mooie momenten die we met de overledene hebben mogen meemaken.

Met een Spotify plaat van topplaatje kan je de mooie herinneringen aan een bepaald muzieknummer vastleggen. Je laat je favoriete nummer eenvoudigweg graveren op een plexiglasplaatje. Ontwerp je eigen topplaatje als een fijn en persoonlijk geschenk voor een dierbaar iemand of laat er gewoon lekker eentje voor jezelf maken. Een topplaatje heeft een oppervlakte van 210mm op 148mm en heeft een dikte van 3mm. Met het bijpassend beukenhouten houdertje vindt het plaatje sowieso een mooi plekje in elke woonkamer. Velen onder ons hebben een gedenkhoekje voor een dierbare. Ook hier kan het topplaatje een mooi plaatsje krijgen.

Topplaatjes bestaan uit plexiglas of acrylic glas, een enorm slagvast en dus duurzaam plastic. Het kan hoge temperaturen verdragen en is volledig weerbestendig. Regen, sneeuw of hagel zullen het plastic niet beschadigen en ook bij warm zomerweer zal het plaatje niet vervormen. Het kan dus ook voor buiten dienen zoals bijvoorbeeld voor op een grafzerk of voor bij een andere gedenkplaats in open lucht.

De plaatjes worden in Nederland gemaakt en kunnen binnen de 4 à 5 dagen aan huis worden geleverd. Laat je mooie herinneringen weer helemaal levendig worden. Schenk een topplaatje aan een dierbare of verwen gewoon jezelf met dit fijne geschenk.